top of page

Genieten van mode en gezelligheid samen met vriendinnenAlle tijd en rust tijdens een event met professioneel advies over kleding

Bij Lavenda in Olen onthalen we onze klanten op een gezellige girls night. Wij bieden een avond of namiddag vol mode en plezier aan in een perfecte ambiance. In onze modezaak heeft u dan alle tijd om lekker ontspannen tijd door te brengen onder vriendinnen en tegelijkertijd leuke mode-items op de kop te tikken. Spreek eens gezellig met vriendinnen af en krijg niet genoeg van onze afwisselende collectie van de leukste trendy kleding. Ontdek nieuwe trends en vind de stijl die bij u past. U kunt rekenen op de goedkeurende blikken van uw vriendinnenclub of profiteren van professioneel advies van ons team. Grijp nu uw kans en kies voor groeps shopping.


Een uitnodigende avond vol mode, muziek en lekkere hapjes en drankjes

Wilt u graag eens meer tijd met uw vriendinnen doorbrengen, maar zijn er daarnaast nog zoveel andere dingen die u wilt doen? Tijdens de girls night bij Lavenda kunt u handig meerdere leuke activiteiten met elkaar combineren. U hebt eens de gelegenheid om uitgebreid te shoppen voor de nieuwste mode en kunt quality time doorbrengen met uw beste vriendinnen. Laat u in onze lounge, bar of feesttent verwennen met een heerlijk hapje en drankje, en geniet van gezellige muziek. Breng de avond op uw favoriete manier door, terwijl u ook nog eens leuke kleding scoort! Nodig uw vriendinnen spontaan eens uit voor zo’n fantastisch leuke girls night. Als kers op de taart ontvangt u na afloop ook nog eens een waardecheque ter waarde van 10% van het totale verkoopbedrag van die avond. Geregeld wordt er tijdens de girls nights als extraatje een fotoshoot gehouden of kunt u een mooie makeover laten aanbrengen door echte professionals. Kom ons vergezellen op dit leuke shopping event met professioneel advies van Lavenda in Olen. Maak nu meteen een afspraak!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page