top of page

Waarom zijn basics een must-have?

Wat trek ik aan: een basic is het antwoord


Het dilemma van iedere vrouw: wat doe ik aan om er anders uit te zien, terwijl ik maar een beperkte garderobe heb? Het antwoord is een basic, iets wat eigenlijk in de kleerkast van iedere vrouw moet liggen.


Wat is een basic


Het zou gemakkelijk zijn als u een fortuin kunt uitgeven aan verschillende outfits om iedere dag een andere uitstraling te hebben. De realiteit vergt echter een meer creatieve oplossing. Basic kunt u gaan beschouwen als fundamentele onderdelen van uw garderobe. Het zijn kledingstukken die actueel en tegelijk tijdloos zijn. Kledingstukken die u doorheen de seizoenen kunt dragen en die bestaan uit kwaliteitsvol materiaal zodat het effectief zo lang mee kan.


Waarom een basic belangrijk is


Basics zijn niet alleen kledingstukken die tijdloos zijn en een lange levensduur hebben, maar ze vormen ook de basis van iedere outfit. Net om deze reden is het belangrijk om te investeren in basics voor uw garderobe. Basicstukken zijn niet, of in ieder geval veel minder, onderhevig aan modetrends en zijn ideaal om te combineren met verschillende outfits. Ze vormen de basis van een geslaagde modematch.


In ons winkeltje en onze webshop vindt u heel veel leuke basicstuk. Hiermee kunt u thuis, samen met uw eigen garderobe, gemakkelijk items combineren. Door maar één nieuw kledingstuk aan te kopen, maakt u plots meerdere outfits. Zo is een basic kledingstuk niet alleen een lang leven beschoren, maar bespaart u zich ook de aanschaf van een geheel nieuwe kledinguitrusting.


Koop nu uw basics voor uw garderobe


Lavenda in Olen is een gezellig winkeltje gespecialiseerd in damesmode, waar u in een rustgevende en ontspannende ambiance onder andere een ruim assortiment basicstuks aantreft. Mode is onze passie, en we delen deze graag met onze klanten. Uitstraling, matching en kleurencombinaties zijn ons uitgangspunt. Daartoe bieden wij u een totaalplaatje aan waarmee u iedere dag zelfverzekerd de deur uitstapt.

U vindt bij ons een warme sfeer met oog voor detail en een persoonlijke touch. Kom nu langs in onze winkel of neem een kijkje in de webshop.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page